dissabte, 19 de juliol del 2008

...i si fem un mini resum?

UN MES. Sí sí, ja porto un més fora de casa i us preguntareu que dona de si mateix un mes sense treballar en un país extranger? doncs de moment una mica de tot, temps d'estres, temps d'anyorances, temps de coneixer nova gent, temps de festes, temps de nous hàbits com anar de compres, fer rentadores....

La meva pregunta recorrent aquest mes ha estat, on són els francesos, alemans, txecs, italians, portuguesos.... On van aquests a aprendre anglès a l'estiu? pq tots els espanyols estan a Glasgow? però tot i la pregunta, que es una mica de resentiment per la meva poca conversa amb la llengua del país, en aquest més he conegut gent molt maca d'arreu del territori espanyol i que aquesta setmana comencen a marxar cap a casa seva i amb el que aquesta setmana vinent renovaré amistats i així en tongades de 3 setmanes, ja que el senyor Zapatero ha decidit que per anar a estudiar 3 setmanes com a mínim a l'extranger et dona 1.600€ si ets universitari. Però el que no va pensar el govern és que si envia tothom al mateix lloc el fet de parlar en anglés és el mateix que si subpensiones clases a madrid, màlaga o qualsevol ciutat dins el territori.

Apart de tot plegat vaig aprenent poc a poc l'idioma i ara comença el segon més amb ilusió i noves prespectives, però ja us explicaré!!

Una abraçaca a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

..i si contem quanta gent entra?