dimarts, 8 de juliol del 2008

...i si vius a UK?

Hi ha varies coses que xoquen de la vida diària dels habitants de Gran Bretanya i aquí en van algunes que aquests dies he pogut observar.
  • A tots els habitatges hi ha moqueta, fins aquí tots ho sabíem, però a la cuina no hi ha, això ja no ho sabíem tant però és lògic a la cuina hi ha olis, líquids i quedaria brut a la mínima per tant els anglesos van pensar "calla posem una superfície fàcilment netejable", però es van deixar en el camí pensar quelcom que respon al mateix raonament: Els Lavabos. Perquè no van pensar el mateix? a cas no es poden vesar líquids? a cas no es pot quedar brut? doncs el meu raonament extrapola que tots els anglesos pixen asseguts i que es sequen completament dins la dutxa o banyera.

  • Seguint en el lavabo, si nosaltres hem estat capaços d'evolucionar a crear una aixeta monocomandament amb la qual podem fer una barreja de l'aigua a la temperatura al nostre gust per netejar-nos la cara o per afaitar-nos o pel que sigui, perquè aquesta gent no ho ha fet i t'has de rentar la cara o amb aigua freda o bullin, però no existeix barreja.

  • Un altre punt que nosaltres el tenim molt mamat a casa nostre i ho tenim relativament fàcil. El reciclatge. Aquí no hi ha cap tipus de contenidor diferent pels carrers, no se com s'ho fan, jo al bloc del pis he descobert que hi ha dos petits contenidors on pots reciclar el paper i el plàstic junt.

  • Aquí si vols veure la tele has de pagar un impost, és a dir que a casa nostre no veuria ningú la tele per tal de no pagar.

  • Un altre punt sorprenent del lloc on visc, hi ha un pati comunitari amb unes cordes per estendre la roba, fins aquí pensareu normal, però no, per que qui penjarà la seva roba en un pati comunitari i a sobre creurà que quan arribi la roba estarà al seu lloc i seca, si aquí cada dia fa un ruixat.

  • Pel que fa al menjar m'estalvio comentaris, ja sabem tots que aquí no saben menjar.

  • Per altre costat aquí tots els museus son gratuïts, així com les pistes de tenis, les raquetes per poder jugar en aquestes i les pilotes també, això si si vas amb bus algun lloc més et val portar monedetes i pagar just, sinó no et tornen el canvi. Us imagineu a casa nostre que un autobusero no ens tornés el canvi? segur que cremaríem Barcelona per tal de que ens tornessin els 30 cèntims que hem posat de més!!

Bé aquí algunes petites curiositats del que he observat en aquests primers dies de nova vida per terres foranes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

..i si contem quanta gent entra?