dijous, 14 d’agost del 2008

...i si visiteu escòcia?

Ho se que fa gairabé un mes que no us posso al corrent del que succeix per Scotland, no tinc perdó, però ara intentaré complir penitència.

Aquest últim més està caracteritzat per dues coses, la festa i el viatget per les highlands. En el primer terme vaig agafar un ritme de festa de 4 nits seguides fins les tantes i així les dues últimes setmanetes de juliol. El motiu, que els españols anaven marxant i ho haviem de celebrar, però com marxaven esglaonadament cada dia era festa grossa. La veritat que van ser dues setmanes i mitja de màxima festa. La foto en record als juerguistes de Glasgow.

Pel que fa al viatget amb els senyors Piu, Lu i Pot va ser molt molt divertit i vem veure uns paissatges increibles. Del viatge es poden destacar algunes o varies o moltes coses depenent del nivell de detall que es vulgui, ja que cada frase, cada paraula que es deia podia ser motiu de riures i bromes perpetues pel que quedava de viatge així podríem destacar el paraigües obert dins el cotxe, el rot del Peter mentre el Carlis el feia un vídeo, la rotonda del servidor (jo), els horaris d'aires intestinals del senyor Lluc, el Gaiter que espantava al Ren, l'amabilitat extrema dels vilatants (aquí cal destacar el very very thankyou i seguit del Thanks a lot) i així podria escriure un munt de coses, però no agobiaré al possible lector (segons estadístiques pot arribar a 3 en el millor dels casos). També adjunto alguna Picture.
Pd: Sky increible!!! els propers que vinguin ho confirmaran.

1 comentari:

..i si contem quanta gent entra?